e-handelsbyrå
e-handelsbyrå

Vi hjälper dig att får fart på din e-handel

Det är lätt att komma igång med e-handel. Den snabbaste vägen är att hyra in sig på en befintlig plattform där vi rekommenderar Quickbutik som är en av marknadens snabbaste och mest moderna plattformar för att lyckas med din butik. I egenskap av e-handelsbyrå är vi är återförsäljare av Quickbutiks plattform och ingår i deras nätverk av specialister där vår specialitet är marknadsföring framför allt via sociala medier.

När butiken väl är på plats på nätet är det dags att driva trafik till den och börja sälja dina produkter. Vi använder oss av flera metoder och våra favoritkanaler är Facebook/Instagram och Google. Med hjälp av dessa kanaler når du stora målgrupper. Du kan även följa trafiken och mäta det mesta som händer i din butik.

Kontakta oss för ett samtal kring hur vi kan hjälpa dig att komma igång

Fakta

I Sverige är det vanligast med e-handel bland stora företag, med över 250 anställda. Dessa företag redovisar att 28 procent av omsättningen kommer från e-handel medan företag med 10–49 anställda uppger att e-handeln utgör 10 procent.

Det är framförallt bland företag i branscherna transport- och magasineringsföretag, tillverkningsindustri och handel som e-handeln är viktig för omsättningen.

I byggindustrin och bland fastighetsbolag och förvaltare är omsättningen från e-handel lägst.

Källa: https://www.scb.se/hitta-statistik/artiklar/2017/E-handel-allt-viktigare-for-svenska-foretag/