SEO

SEO -Sökmotoroptimering används för att förbättra och optimera din hemsida för att få den att synas i sökresultaten på framför allt Google.

Hur går det till?

När man arbetar med SEO måste man arbeta metodiskt och envetet. Det finns tyvärr inte några genvägar. Vi arbetar med 3 steg som är nödvändiga för en bättre ranking.

1 – Vi optimerar startsidan, undersidor, dina viktigaste sökord osv. och maximerar relevansen i dina texter för att skapa ökad och relevant trafik till din hemsida för att förbättra sökresultaten på Google.

2 – Vi trimmar och optimerar din web med Googles verktyg – Google Ads, Google Analytics, Google Search Console osv.

3- Vi skapar en länkstrategi. Google tolkar länkar till en sida att det är en bra webbplats med användbart innehåll och du får en bättre ranking.

Historik

Sökmotorer skapades i när webben växte på 1990-talet och det fanns ett behov av att sortera och indexera all information.
1998 lanserades Google som nu totalt dominerar sökmotormarknaden.

Brandie har arbetat med SEO sedan 2001. Vissa av de åtgärder och koder som man bör ha på sin sajt är desamma som för 20 år sedan. Men mycket har ändrats i takt med att Google har utvecklats.

Ring Brandie på 070-322 72 77 för en diskussion kring hur ni kan förbättra er ranking på Google och gör sökare till besökare.